ОСТАННІ НОВИНИ

Четверта партія Матчу за звання Чемпіонки світу з шахів завершилась нічиєю

|

Четверта шахова партія Матчу за звання Чемпіонки світу з шахів серед жінок у Львові завершилась нічиєю. Рахунок 2,5 до 1,5 – на користь Хоу Іфань. Як розповіли під час післяматчевої прес-конференції учасниці Чемпіонату українка Марія Музичук та китаянка Хоу Іфань, гра була нелегкою, але швидкою, розіграли іспанську партію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

шахістки

Завтра, 7 березня, у дівчат день відпочинку, а вже 8 березня відбудеться п`ята шахова партія, що означатиме, що половину Чемпіонату вже пройдено.

«Сьогодні знову було розіграно відкритий варіант іспанської партії, але дещо рідкісний. Але вже були такі партії. І, звичайно, білий король був трохи в небезпеці, багато тактики, фігури навпроти короля. Пізніше воно перейшло у форсовану лінію. Було багато можливостей для обох сторін. Цього дня моя суперниця грала досить швидко, для мене це форсований варіант», – зазначила Хоу Іфань.

«Я не знаю, чи була зроблена якась новинка в цій партії, в мене цей варіант був проаналізований, а це, що я потратила півгодини для роздуму, я гадаю, це зрозуміло чому. Мені прийшлося віддати фігуру, робити точні ходи і кожен хід був важливим.

Все таки, я привикла довіряти своїм варіантам і не хотілося мені пробувати щось нове», – зазначила Марія Музичук, чинна чемпіонка світу з шахів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *