ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській школі №15 отруїлось півсотні учнів

|

У львівській СЗОШ № 15 впродовж дня отруїлось 50 дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

школа

Управління освіти інформує, що для з’ясування обставин комісією управління освіти проведено службове розслідування, під час якого встановлена відсутність на уроках 50-ти дітей з двадцять одного класу школи, які, за інформацією отриманою від батьків, скаржилися на болі в животі та нудоту. Цього ж дня призупинено функціонування харчоблоку шкільної їдальні.

Представниками Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України у шкільній їдальні проведені необхідні забори і змиви для з’ясування причин захворюваності дітей.

До отримання висновків Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України  директора школи В. Юрович зобов’язано щоденно подавати підсумкову інформацію щодо захворюваності дітей.

Сьогодні, 4 березня, у школі за вищевказаними симптомами зафіксована відсутність 26 дітей з 14-ти класів, за інформацією отриманою зі слів батьків.

Роботу харчоблоку буде відновлено після отримання висновків Львівського обласного лабораторного центру.

3 березня відділом освіти Залізничного району скеровано лист на ім’я головного лікаря 5-ї ККП міста Львова Лемішка Б.Б., з метою отримання інформації про звернення батьків з ознаками отруєння їх дітей 2 та 3 березня, та чи підтвердилися факти отруєння. Відповідно до відповіді головного лікаря встановлено, що з 1 березня такі звернення не надходили.

В учениці 9 класу ССЗШ №15, батьки якої звернулися в обласну дитячу педіатричну лікарню, встановлено діагноз ГРВІ. В іншої учениці цієї школи, яка була скерована в інфекційну лікарню з підозрою на ентеровірусну інфекцію остаточний діагноз ще не встановлений.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *