ОСТАННІ НОВИНИ

Син екс-начальника ДАІ Богдана Мицака збив поліцейського

|

Син одіозного колишнього начальника управління ДАІ у м. Львова Богдана Мицака Михайло, вчора на Сихові збив автомобілем Audi A7 працівника патрульної поліції Львова.

ДТП сталася після того, як правоохоронці попросили його показати документи. Водій на автомобілі намагався втекти на ринок, однак його затримали біля пропускної системи «Шувару».

Лабораторна експертиза не підтвердила вміст алкоголю в крові чоловіка, однак у правоохоронців виникли підозри, що порушник ПДР перебуває у стані наркотичного сп’яніння. У нього взяли аналіз крові для проведення ще однієї експертизи.

«Коли порушник хотів продовжити рух, я загородив йому дорогу. Він добре бачив, що я стою попереду, але все одно поїхав вперед», – розповів патрульний Євген Макаров журналістам Zaxid.net.

Сам Михайло Мицак відмовився давати коментарі журналістам, однак заперечив той факт, що наїхав на поліцейського. «Хай вони вам скажуть правду», – додав він.

Його батько Богдан Мицак у 2012 році був начальником колишнього управління ДАІ Львова. У січні 2013 року його звільнив з посади тодішній керівник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк, назвавши однією з головних причин звільнення, «деякі питання особистої чистоплотності». Богдан Мицак 14 місяців перебував у відпустці за станом здоров’я і 31 березня повернувся на посаду, чим викликав бурхиву реакцію у суспільстві. Факт звільнення, а також звинувачення у хабарництві Богдан Мицак всіляко заперечував. Громадські активісти провели кілька пікетів, пояснивши, що вони вважають Мицака негідним будь-якої керівної посади у правоохоронних органах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *