ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини влаштував екс-дружині криваві розбірки, а потім підірвався на гранаті

|

Мешканець Львівщини влаштував стрілянину у будинку екс-дружини в селі Петриків Тернопільської області. У результаті цього двоє людей загинуло, одна особа поранена. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Тернопільській області.

PM75image003

Власне нині вранці до чергової частини Тернопільського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Петриків, про те, що в дворі сусіднього будинку  чути постріли.

PM234image002

За попередніми даними, стрілянину влаштував 55-річний житель Львівської області. Чоловік приїхав до Петриків до жінки, з якою був одружений. Щоправда, сімейне життя дало тріщину, тому дружина подала на розлучення. Саме з метою підписати усі необхідні документи львів’янин й приїхав на Тернопільщину. Та довідавшись,  що благовірна  встигла знайти йому заміну, чоловік влаштував розбірки.

PM991image001

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, чоловік  спочатку кинув вибуховий предмет у вікно будинку, де на той час були діти. На щастя, тоді ніхто не постраждав.  Далі взяв до рук гладкоствольну мисливську рушницю з якої поранив співмешканця дружини.  Але на цьому не зупинився. Взявши у заручники  81-річного господаря, забарикадувався у підсобному приміщенні.

На місце події прибули бійці спецпідрозділу «Сокіл» тернопільської поліції, було оголошено операцію «Грім». Поліцейські  вели переговори, намагалися зробити все можливе, аби визволити заручника та змусити нападника здатися, проте не вдалося. Зловмисник підірвав гранату, завдавши смертельних поранень старенькому пенсіонерові та собі.

На місці події тривають слідчі дії. Розпочато кримінальні провадження за частиною першою статті 115 – умисне вбивство, статтями 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та 146 – незаконне позбавлення волі або викрадення людини ККУ.

У засобах масової інформації пишуть, що львів’янин був учасником АТО, проте правоохоронці встановили – участі у бойових діях чоловік не брав, але був учасником майдану під час Революції Гідності. Звідки у нього зброя та вибухівка – встановлюється.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *