ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на відбір до відомого співочого конкурсу

|

У Львові у палаці імені Гната Хоткевича 19-20 березня відбудеться відбірковий конкурс фестивалю «Червона рута». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

microphone on stage

З березня по листопад 2016 року в 24 найбільших містах України пройдуть відбіркові конкурси фестивалю «Червона рута». В них візьмуть участь понад 3000 осіб – це близько 1000 гуртів і солістів. У кожному місті будуть визначені переможці, які отримають право виступати у фіналі фестивалю 2017 року.

Мета відбіркового конкурсу – залучити українську молодь до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.

Відбірковий конкурс пройде у шести найпопулярніших музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.

Разом з професіоналізмом, критеріями відбору є: новизна, сучасність та молодіжність, оригінальне творче обличчя, індивідуальність виконавців, поєднані з українською національною визначеністю музики і виконання. У жанрі українського автентичного фольклору критеріями оцінки виступів є відповідність (походження) виконуваного матеріалу традиційним зразкам справжньої автентичної народної творчості, а його виконання – максимально наближене до виконання справжніми носіями традиційної народної культури

Заявки-анкети на участь у Львівському відбірковому конкурсі приймаються в Міському Палаці культури ім. Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1, кімната 101). Телефони для довідок: 252-27-45, 252-27-67,  (096) 258-92-81, (067) 724-95-97, електронна адреса: [email protected]

Організатори конкурсу: Дирекція фестивалю «Червона рута», Львівське обласне товариство «Просвіта» ім. Т. Шевченка, обласне відділення Українського фонду культури, Міський Палац культури ім. Г. Хоткевича.

Фото: minsk.freeads.by

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *