ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перекриють перехрестя Франка-Рутковича. Маршрутки змінюють рух

|

З суботи вулиця Рутковича у Львові буде непроїзною: автобусні маршрути курсуватимуть зі змінами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

схема

Так, для виконання ремонтних робіт на вул. Івана Франка на ділянці від вул. Свенціцького до вул. Снопківської, з суботи, 5 березня для проїзду закриють ділянку, де стикаються  вул. Рутковича – Паркова – Франка. Відтак, вулиця Рутковича буде непроїзною.

У зв’язку з цим, з суботи зміниться рух громадського транспорту, адже з 1 березня, об’їзною для транспорту була вул. Рутковича.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, автобуси маршрутів № 4-А, №26, №30, №53 здійснюватимуть об’їзд за такою схемою: від центру – вул. Волоська-вул. Кубійовича – вул. Свенціцького – вул. І.Франка. У зворотному напрямі – вул. Панаса Мирного – вул. І.Франка – вул. Свенціцького – вул. Снопківська.

Нагадаємо, з 1 березня і до 1 липня цього року для руху транспорту закрили вул. І.Франка на ділянці від вул. Свенціцького до вул. Снопківської.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, роботи на вул. Франка виконуватимуть в рамках проекту з будівництва трамвайної колії на Сихів. Буде виконано весь комплекс робіт з заміною інженерних мереж, дорожнього полотна, трамвайних колій та покриття на хідниках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *