ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік збив патрульного

|

Сьогодні, 3 березня, водій автомобіля Audi A7 збив патрульного поліцейського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

policia

Патрульні спілкувалися з водієм,який здійснив зупинку із порушенням правил дорожнього руху неподалік гуртового ринку на вулиці Хуторівка. У цей момент позаду цього автомобіля зупинилося Audi A7. Водій вказаної автівки почав робити зауваження патрульним і ображати їх. Коли інспектори завершили спілкування з першим водієм, підійшли до другого.

Чоловіка попросили пред’явити документи і пояснили, що він припаркувався з порушенням правил дорожнього руху. Водій швидко пред’явив і заховав документи. Після повторного прохання показати документи, водій зробив різкий рух кермом в ліво і натиснув на газ, незважаючи на те, що там стояв другий патрульний.

Водій збив своїм авто інспектора, в якого згодом діагностували розрив м’яза. Автомобіль порушника довелося наздоганяти.

Потім на місце приїхав чоловік, який представився татом водія Audi і  почав захищати свого сина. Сам водій повідомив, що в авто його вагітна дружина. На місце приїхали адвокати порушника, а також слідчо-оперативна група. Слідчі скерували автомобіль на арештмайданчик, а водія доставляють у відділ поліції. Травмований патрульний з лікарні приїхав і написав заяву у відділі поліції.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *