ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращим спортсменом Львівщини за минулий місяць став Павло Коростильов

|

За підсумками лютого цього року найкращим спортсменом Львівщини став Павло Коростильов. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

d3c57917-fd76-4670-bf42-561fb55b9ee4

Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління молоді і спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області за головування Юрія Майбороди визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного лютого 2016 року представника кульової стрільби Павла Коростильова.

Це почесне звання талановитий 19-річний спортсмен – представник унікальної спортивної династії, виборов завдяки медальному доробку чемпіонату Європи зі стрільби кульової у вправах з пневматичної зброї, що відбувся 22-28 лютого 2016 року у місті Дьйор (Угорщина) за участю 664 спортсменів – представників національних збірних 47 країн.

У вправі ПП-3 з пневматичного пістолета Павло Коростильов, увійшовши до фіналу змагань серед чоловіків з другим результатом 583 очки, у фінальній стрільбі піднявся на третю сходинку п’єдесталу в особистому заліку.

У цій же вправі він, у команді з членами національної збірної команди України Олегом Омельчуком (Рівненська область) та Денисом Кушніровим (Дніпропетровська область), виборов європейське «срібло».

Незабаром відбудеться урочисте вшанування найкращого спортсмена та його особистих тренерів.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *