ОСТАННІ НОВИНИ

На львівського борця із забудовами «шиють» справу, - активістка

|

На львівського громадського активіста  ГО «Вартові закону» Володимира Ошеровича, що займається викриттям порушень за будовою на Поповича 6а, фабрикують звинувачення за побиття чоловіка – представника ТОВ «Біля цитаделі» Валентина Солодовника. Про це у Facebook повідомила активістка Олеся Дацько, передає кореспондент Львівського порталу.

суд

«Видно хтось крутий курує незаконну будову на Поповича 6а, якщо кримінальну справу за підробку документів і незаконне виділення землі закрили. Також закрили кримінал за фактом крадіжки електроенергії оцим забудовником в Галицькому райвідділі поліції, навіть не відкривали провадження за фактом знищення об’єктів історико-культурної спадщини, крадіжку в мешканців прибудинкової території, самочинного будівництва, непроведення археологічних розкопок, пошкодження бомбосховища, вентиляційна шахта якого виходить на цю земельну ділянку тощо», – йдеться у повідомленні.

Активістка переконана: поліція, прокуратура та суд навмисне саботують цю справу.

«Прокурор Германович і слідчий поліції Паньків об’єднали оті злочини в одне провадження і закрили. Суддя Государський не розбирався в законності такого рішення і визнав закриття провадження, де НІЧОГО НІХТО НАВІТЬ НЕ НАМАГАВСЯ РОЗСЛІДУВАТИ, законним.
Тепер підозрюю, що для того, щоб усунути головного активіста, що з цим бореться, Галицьким райвідділом поліції Ошеровичу пришиють кримінальну справу за побиття оцього Валентина», – обурюється О. Дацько.
На відео: Валентин Солодовський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *