ОСТАННІ НОВИНИ

На чиновників Садового написали заяву через зміни руху маршруток

|

ГО «За якісний транспорт» написала заяву на чиновників Львівської міської ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «За якісний транспорт».

94a2464d-f5ff-4fb4-81cf-66388db48ff6

Як зауважили активісти громадської організації, вони звернулись до правоохоронних органів, щоб ті перевірили законність дій чиновників Львівської міської ради, які внесли зміни в маршрут №54 і зробили його експериментальним.

За їхніми словами,  маршрут №54 має змінити кінцеву зупинку: тепер замість проспекту Червоної Калини автобус буде їхати до ТЦ «Форум Львів».

«Згідно з чинним законодавством, якщо роблять експеримент для вивчення пасажиропотоку, то не змінюють одну із кінцевих, а роблять додатковий маршрут, тобто йому присвоюють індифікатор, наприклад, літеру «А». Маршрут №54 мав би їздити до проспекту Червоної Калини,  а «№54А» мав би їздити в експериментальному режимі для вивчення пасажиропотоку до ТЦ «Форум Львів». Управління транспорту порушило чинне законодавство тим, що під словом «експеримент» підставили зовсім інше значення, тобто мав би бути додатковий маршрут, а не просто замінити існуючим», – повідомили у ГО «За якісний транспорт».

Орім того, як наголошують активісти, цей експеримент суперечить по іншому пункту законодавства, а саме можна змінювати маршрут по довжині не більше, ніж на 20%. «Зміна однієї з кінцевих є: зміна проспекту Червоної Калини на зупинку ТЦ «Форум Львів» – це більше, ніж 50%, а ці зміни є незаконними», – резюмують вони.

«У зв’язку із тим, що, зі слів чиновників, це є рішенням департаменту, ми звернулись до правоохоронних органів, щоб: вони дослідили законність цього рішення та перевірили чи погоджена схема маршруту поліцією Львова.

Згідно з тою інформацією, яка в нас є, поліція цю схему маршруту не погоджувала. Правоохоронці повинні притягнути до відповідальності водіїв, які їздять не за погодженою схемою і чиновників, які завізували це порушене законодавство», – наголосили у ГО «За якісний транспорт».

Фото: За якісний транспорт

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *