Матч за світову шахову корону. Друга партія

|

У Львові триває Чемпіонат світу з шахів серед жінок. Друга партія боротьби за головну світову шахову корону між українкою Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань стартує о 15.00. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

330

За даними ЛМР, сьогодні перший хід у поєдинку зробить президент Національного комітету спорту інвалідів України, уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич та голова Львівського обласного відділення українського фонду реабілітації людей з особливими потребами Ярослав Грибальський.

Як відомо, усі десять партій Матчу відбудуться у Палаці Потоцьких. Також у приміщенні Палацу для представників засобів масової інформації діє Прес-центр.

За правилами ФІДЕ глядачам заборонено перебувати у приміщенні, де безпосередньо змагаються шахістки. Тому гості мають можливість переглядати матч у сусідньому залі у режимі онлайн.

На змаганні працюють дві студії коментаторів – україномовна та англомовна. Коментаторами стали львівські шахісти Михайло Олексієнко, Віта Криворучко, Неллі Алексанян, Марта Літинська та Адріан Михальчишин.

Призовий фонд турніру становить 200 тисяч євро, корону та 60% коштів отримає переможниця. Якщо справа дійде до тай-брейків, тоді розподіл призових становитиме 55 на 45%.

Усі бажаючі можуть спостерігати за грою на офіційному сайті ФІДЕ LVIV2016.FIDE.live.

Трансляція триватиме із плановою 30 хвилинною затримкою, як засіб проти можливого шахрайства.

Вчора Львівський портал повідомляв, що Марія Музичук і Хоу Іфань зіграли першу партію в нічию.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *