ОСТАННІ НОВИНИ

«Made in Lviv»: для промоції місцевого виробника розробили мобільний додаток

|

Із метою поширення інформації про продукцію львівських виробників серед українців,  у Львові розробили додаток для Android під назвою «Made in Lviv». До вдосконалення проекту запрошують долучатись місцевих підприємців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

мобільний

Додаток «Made in Lviv» містить контактну інформацію підприємств-виробників продукції різних галузей: адреси, телефони, електронні пошти, веб-сайти, короткий опис про підприємство, а також фото продукції.

Проект реалізовано на мобільній платформі Android. Завантажити додаток можна на офіційному веб-сайті програмного забезпечення для пристроїв на ОС Android – Google Play, за посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.nt.madeinlviv. Програма доступна для публічного завантаження і є безкоштовною для усіх користувачів цієї мобільної платформи.

«Цей мобільний додаток є ще одним продуктом, який мав би допомагати нашим місцевим виробникам поширювати інформацію, рекламувати свою продукцію та знаходити свого споживача. Таким сучасним методом ми пропонуємо львів’янам та гостям міста ознайомлюватись із тим, що виробляється у Львові», – розповідає в.о. начальника управління економіки Вікторія Довжик.

На сьогодні у додатку розміщено інформацію про 116 промислових підприємств Львова, однак база даних постійно оновлюється. Окрім того, надалі планують створити аналогічні додатки й для iOS та Windows Phone.

«Фактично, інформатизація, електроніфікація та спрощення усіх процесів, які відбуваються у місті, – це наша мета. Згідно з дослідженням, яке ми проводили в серпні, половина львів’ян, тобто кожен другий, користується смартфоном і має можливість завантажити цей додаток. Ще цікавий факт, що кожен третій львів’янин користується мобільним Інтернетом, а це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку. Цей додаток є частинкою великої програми цифрового перетворення міста, і надалі ми плануємо продовжувати активно рухатись у напрямку створення нових сервісів для львів’ян», – зазначає начальник міського управління ІТ Тимофій Александронець.

Задля промоції львівської продукції, а також налагодження взаємовигідних ділових контактів та збільшення обсягів продажу на внутрішньому й зовнішньому ринках, керівників місцевих підприємств-виробників запрошують долучитись до проекту, шляхом розміщення інформації про підприємство у додатку.

Для цього необхідно надіслати на [email protected] коротку інформацію про підприємство, а саме:короткий опис про продукцію, яку виготовляють; діючі контактний номер телефону та електронну пошту; діючий веб-сайт підприємства (за наявності); посилання на інтернет-магазин підприємства (за наявності); одне фото з підприємства, розміром 512*512 або 216*216 (продукція, споруда, на вибір).

Фото: forbes.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *