ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі чоловік обікрав помешкання пенсіонера, поки той спав

|

У Бориславі, що у Львівській області, чоловік обікрав пенсіонера, поки той спав. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

обікрав

У Бориславі на вулиці Володимира Великого під час патрулювання працівники поліції помітили підозрілого чоловіка з матерчатою сумкою на плечі. Побачивши правоохоронців, той почав втікати.

Втікача наздогнали та запросили до відділення поліції. Як з’ясувалося, 21-річний місцевий мешканець мав усі підстави уникати зустрічі з правоохоронцями. В його сумці був електродвигун, подовжувач, набори імпортних столових ножів і вилок та кофейний сервіз. Пояснити походження речей чоловік не зміг.

Згодом працівники поліції  встановили, що зловмисник, пошкодивши замок на вхідних дверях, проник до квартири 66-річного бориславського пенсіонера, де і вчинив крадіжку. Правоохоронці віднайшли власника оселі. Потерпілий вранці наступного дня написав заяву про скоєння злочину.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *