ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал із «Криївкою»: у кнайпу не впустили відвідувачку на інвалідному візку

|

У львівську «Криївку» не впустили клієнтку на інвалідному візку. Про це повідомив журналіст Руслан Горовий на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

Криївка_4580

Як він пояснив, на вихідних із компанією вони хотіли відвідати славнозвісну львівську «Криївку», але їх не впустили через інвалідний візок.

Руслан Горовий зазначив, що чоловік, який у «Криївці» стоїть на вході із автоматом, відчинивши двері гостям, раптом оторопів, коли побачив компанію і людину на візку. Він запевнив, що на візочку не вдасться спуститися у кнайпу, оскільки тут є багато сходинок.

f

«Бійки не сталося тільки тому, що Віка, яка була на візочку, мене попросила. Я стиснув зуби і розвернувши її поїхав геть. В нас був лише один вечір і псувати собі настрій ніхто не хотів. Хоча я особисто більше туди не піду. В усіх адекватних країнах, де я побував ставлення до людей з обмеженими можливостями інше. І завезуть, і допоможуть. Тим більше, що ми не милостиню просить прийшли, а гроші витрачати», – написав він.

Як Львівський портал уже повідомляв, схожий інцидент стався у ресторані Vapiano: тоді офіціант вигнав хворого на ДЦП Романа Кисляка.

Фото: fest.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *