ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині згоріла дача, бо власниця не знала номеру пожежників

|

Учора, 1 березня, на Львівщині горіла дача, а власниця не знала номеру «101». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

пожежа

Так, о 16:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку в селі Калинка Городоцького району.
Власниця помешкання пізно повідомила рятувальників про подію, адже не знала екстреного номеру «101». Через це пожежа поширилася на значну площу. Вогонь швидко поширився дерев’яним перекриттям будівлі й охопив значну частину даху.
Рятувальники оперативно приступили до ліквідації займання й зупинили подальше поширення вогню. Від згорання врятували сусідній дачний будинок та господарську будівлю.
Пожежу ліквідували о 17:48 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено дах, дерев’яне перекриття та речі домашнього вжитку.
Попередня ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.
Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що у випадку виникнення пожежі чи іншої небезпечної ситуації слід негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101» або «112».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *