ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщиною зацікавився потужний іноземний інвестор

|

Канадський холдинг Fairfax має намір інвестувати у Львівську область. Іноземці, перш за все, зацікавлені у співпраці із регіональними компаніями в агропромисловому секторі та ІТ-галузі, а також розвитку промислових парків. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі Львівської ОДА.

канадський інвестор

Про це сьогодні, 1 березня, представники Fairfax Financial Holdings Limited розповіли на зустрічі із головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою та народним депутатом України Степаном Кубівим.

Голова ОДА також розповів, що лише за останній рік вдалось залучити кілька великих іноземних інвесторів.

«Японська компанія «Fujikura» всього за п’ять місяців відкрила тут завод із виробництва кабельних мереж. За цей час вони побудували нові потужності та навчили персонал. Ще один іноземний концерн «Nexans» вже орендував земельну ділянку для будівництва заводу у Бродах. І сподіваюсь, що невдовзі нам вдасться укласти угоду із канадійською компанією «Bombardier», – додав Олег Синютка.

За словами представників холдингу Fairfax, у питаннях інвестицій компанія не обмежуються конкретними галузями, їх цікавить будь-який вид бізнесу, який є перспективним для регіону. Зокрема, вони вже ознайомились із діяльністю двох ІТ-фірм у Львові, а також планують оглянути ще кілька підприємств області, в тому числі й агропромислового сектору.

Зазначимо, що Fаirfax – успішна компанія із 30-річним досвідом на рингу фінансових послуг, яка здійснює страхування майна і відповідальності та інвестиційний менеджмент.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *