ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Зінкевич: «Немає жодних причин перекривати проїзд приватному транспорту площею Юра»

|

Ігор Зінкевич про те, чи варто відкривати площу Святого Юра для проїзду автомобілів:

зінкевич

«У на площі Святого Юра ситуація дуже проста.  У нас є питання законності встановлення знаків, які суперечать один одному.  Такі знаки не можна встановлювати на такій вулиці.

Окрім того, в нас до міськради та транспортної системи міста одне запитання: чи це магістральна вулиця Львова?  Так. Якщо вона магістральна, ми не можемо її перекривати.

В нас були громадські зібрання, де громадські активісти, що виступають за збереження лише громадського транспорту біля скверу Святого Юра,  представили нам проект, розроблений у Політехніці для забезпечення інфраструктури майбутнього. Ми зі своєї сторони ініціювали питання до громади, чи доцільна така ситуація і чи нормальна та ситуація, коли у нас є вулиці Городоцька і Бандери, які також мають сквери та дитячі майданчики і ними їздить і громадський транспорт, і приватний. І чому ми маємо перекривати  саме площу Святого Юра?

Ширина дороги там 3, 75 метрів – немає жодних застережень для проїзду і громадського, і приватного транспорту.  Тобто немає жодних причин на те, щоб цю вулицю перекрити. Єдине – це підписана мирова угода. Але є питання: чи при тій мировій угоді спиталися думку всієї громади?»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *