ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Львівської облради залишається помічником Дубневича

|

Голова Львівської облради Олександр Ганущин вважає, що його паралельна робота помічником народного депутата Ярослава Дубневича, не суперечить інтересам громади Львівщини.  Про це О.Ганущин повідомив 2 березня за підсумками 100 днів роботи на посаді голови Львівської облради, пише ЗІК.

Ганущин

«Жодних суперечностей не бачу», – повідомив О.Ганущин.

Він пояснив, що саме посвідчення помічника нардепа, а не голови Львівської облради, дає йому можливість доступу до Верховної Ради.

«До цього часу найпростіший спосіб доступу до приміщення Верховної Ради на засідання комітетів був, маючи посвідчення помічника народного депутата.

Минулого тижня прийшло посвідчення за підписом Гройсмана (голови Верховної Ради, – ред). Якщо за ним будуть впускати, я складу посвідчення помічника.

На жаль з посвідченням, підписаним Миколою Щуром (голова Львівської обласної ТВК, – ред), не впустили в жодну установу, тому є такий суто робочий механізм», – пояснює О.Ганущин.

Нагадаємо, відповідно до інформації,оприлюдненої на сайті Верховної Ради, Олександр Ганущин є помічником-консультатном народного депутата Ярослава Дубневича на громадських засадах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *