ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть конкурс дитячого малюнка «Чорнобильський дзвін»

|

01Учнівську молодь загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів запрошують до участі в обласному конкурсі дитячого малюнка “Чорнобильський дзвін”. Конкурс присвячений 30-м роковинам аварії на Чорнобильській атомній електростанції, які відзначатимуть 26 квітня цього року. Про це Львівському порталу портал повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

FotorCreated__1456744973_613x394.90856192851_3_0

Проводитимуть цей конкурс у два етапи. Перший триватиме протягом лютого-березня у навчальних закладах на міському та районному рівнях. Роботи ж на другий етап конкурсу переможцям районів та міст потрібно подати до 1 квітня.

Для участі в обласному етапі конкурсу роботи переможців необхідно оформити згідно з вимогами Положення та разом із супровідним листом органу управління освіти надіслати координатору обласного етапу конкурсу – Львівському обласному центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (адреса: 79020, м. Львів, вул. І. Франка, 133).

Зазначимо, що конкурс організували з метою вшанування мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Автори-призерів нагородять дипломами та грамотами.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *