ОСТАННІ НОВИНИ

За одну ніч двоє дівчат стали жертвами крадіжки та пограбування

|

У Львові трапився курйозний випадок із двома подружками, яких спершу обікрали, а за дві години по тому ще й пограбували двоє молодиків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

282

Близько першої години ночі поліцейські отримали виклик про те, що у кафе неподалік ринку «Добробут» сталась крадіжка мобільного телефону. Прибувши на місце, до поліціантів звернулась дівчина і повідомила, що в неї з сумки вкрали телефон. Також потерпіла повідомила, що перед крадіжкою до них з подругою за столик присіли двоє молодиків аби познайомитись. Коли вони пішли дівчина виявила зникнення телефону. Патрульним дівчина повідомила, що при собі документів не має, тому з самого ранку пообіцяла звернутися із заявою у відділ поліції. Однак, орієнтовно о третій годині ночі патрульним приходить ще один виклик, про дівчат, яких пограбували в одному із розважальних закладів на проспекті Чорновола.

Прибувши на місце, поліцейські побачили тих же ж дівчат. Дівчата повідомили, що особи з першого інциденту зірвали в однієї із них сумку і намагались вихопити ще одну сумку в іншої. Патрульні разом з потерпілими, обслідували територію та неподалік перехрестя вул. Куліша – Зернова виявили підозрюваних. Під час поверхневого обшуку патрульні знайшли той самий телефон, котрий був викрадений в однієї з заявниць. На місці події працювали слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *