ОСТАННІ НОВИНИ

Юні львівські ватерполісти стартували із серії перемог

|

Збірна команда Львівщини (гравці 1998 року народження та молодші) успішно виступила на першому турі чемпіонату України, що завершився у Дніпропетровську. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Динамо».

Команда Юрія Сидоровича святкувала три перемоги у трьох матчах. У першому матчі галичани з рахунком 15:9 обіграли команду з Дніпропетровська, у другому матчі – збірну Маріуполя – 10:6, а у третьому матчі дали справжній майстер-клас команді з Києва – 42:1.

Другий тур чемпіонату України відбудеться у Дніпродзержинську у період з 17 по 22 квітня. Фінальний третій тур, швидше за все, відбудеться у Харкові у листопаді, відповідно чемпіон України визначиться наприкінці року.

Успішний результат львівські команді допомагали здобувати і молоді гравці львівського «Динамо» – Богдан Дзядик та Станіслав Дубелір. Втім, за словами головного тренера команди Юрія Сидоровича, найкращим гравцем туру у львівській команді став гравець 2001 року народження Костянтин Алєксєєв.

Загалом, у чемпіонаті України серед гравців 1998 років народження та молодших планувався виступ ще двох львівських команд – «Аквапарк» та ДЮСШ №3, проте через епідемію грипу та фінансові проблеми ці команди у чемпіонаті не стартували.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *