ОСТАННІ НОВИНИ

Розвідка назвала імена російських генералів, які керують терористами

|

Військовими діями терористичних угруповань на сході України керують два російських генерали. Про це повідомляє Головне управління розвідки України, передає кореспондент Львівського порталу.

асапов

«Найбільш загрозливою залишається ситуація на Маріупольському напрямку. За вказівкою командувача 1 АК (Донецьк) генерал-майора ЗС РФ Асапова Валерія Георгійовича (за документами прикриття – Примаков Валерій Георгійович), 9 особливий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ) посилюється особовим складом, бойовою технікою та автотранспортом, а також додатковим боєкомплектом зі складів ракетно-артилерійського озброєння корпусу.

Тривають заходи з підвищення боєздатності 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ). Безпосередній контроль за проведенням заходів на полігоні та в штабі частини здійснює командувач корпусом генерал-майор Нікіфоров Євген Валерійович (за документами прикриття – Моргун Євген Валерійович), який у ЗС РФ обіймає посаду заступника командувача 58 Армією (Владикавказ) Південного військового округу», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *