ОСТАННІ НОВИНИ

Марія Музичук та Хоу Іфань вже зустрілися у Палаці Потоцьких

|

Сьогодні, 29 лютого, о 18:00 у Палаці Потоцьких відбувся огляд приміщення, в якому буде проходити Матч, та огляд кімнати відпочинку для учасниць. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

284

Марія Музичук не стримувала позитивних емоцій, від того, що поєдинок відбудеться у рідному для неї Львові.

«Це дивовижно, що матч відбувається саме у місті Львові. Я досі намагаюся у це повірити. Насправді, я дуже рідко беру участь в Україні, але хочеться вірити, що з часом ця ситуація зміниться», – чинна чемпіонка світу Марія Музичук.

Задоволена місцем проведення поєдинку й претендентка на шахову корону Хоу Іфань.

«Я вперше у Львові, в Україні. Місто надзвичайно красиве і я рада, що в мене є така можливість брати участь у чемпіонаті. Сподіваюся, що матч буде цікавим для усіх глядачів в Україні і в усьому світі», – розповіла Хоу Іфань

«Нас усе влаштовує, як місце гри, так і кімнати відпочинку», – додала Марія Музичук.

Нагадаємо, перший матч відбудеться 2 березня о 15:00 год у Палаці Потоцьких, між чинною чемпіонкою світу з шахів Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань.

Сам Чемпіонат світу з шахів серед жінок у Львові стартує 1 березня 2016 року. Матч за звання чемпіонки світу між чинною чемпіонкою – львів’янкою Марією Музичук та претенденткою на титул – китаянкою Хоу Іфань складатиметься із 10 ігор і завершиться 17 березня 2016 року. Переможець отримає шахову корону та 120 тисяч євро.

Пряму трансляцію Матчу можна буде переглянути на офіційному сайті Lviv2016.fide.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *