ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський аеропорт представив нового директора

|

У Львові сьогодні, 29 лютого, представили нового директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяну Романовську, передає Львівський портал.

аеропорт

Зазначимо, що Тетяна Романовська акцентує на необхідності введення в експлуатацію злітно-посадкової смуги, будівництва вантажного терміналу і ангару, залучення інвестицій в неавіаційні сфери діяльності, хоче використовувати стару будівлю терміналу для створення VIP-терміналу, стверджує про необхідність наявності готелів поблизу аеропорту, упаковка багажу і парковка повинні проводиться через тендерні процедури на основі створення прозорих умов оцінювання, підвищення прибутковості і грошових потоків планує досягти за допомогою збільшення обсягів перевезень, ефективного планування ресурсів та мінімізації витрат, вважає, що необхідно проаналізувати, яку частину співробітників залишити на постійній роботі, а яку залучати під час пікових періодів роботи аеропорту, допускає узгодження з профспілкою і трудовим колективом умов гарантування збереження робочих місць для співробітників певних підрозділів, планує розробку механізму підтримки базових авіакомпаній в умови лібералізації ринку.

Як відомо, 18 листопада комісія Міністерства інфраструктури провела конкурсний відбір на посаду керівника аеропорту «Львів». До цього була опублікована інформація про топ-5 кандидатів на керівництво аеропортом «Львів»

Раніше Львівський портал повідомляв, що «дерибан» державних коштів в аеропорті «Львів» продовжують «кришувати». А також те, що на летовищі не введено в експлуатацію злітно-посадкову смугу та відключили посадкові системи, які дозволяли літакам сідати у негоду. Про ці та багато інших зловживань читачі можуть прочитати в статтях Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності та Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності – 2. Як вкрасти мільйон (розслідування).

Фото: Evgeny Kraws

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *