ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам покажуть, що відремонтують та оновлять у місті цього року

|

Львів’янам деталізують бюджет розвитку міста, аби ті могли дізнатись, чи припаде якась копійчина на їхній будинок, школу, подвір’я цього року. Про це сьогодні, 29 лютого, повідомив експерт з виборчого законодавства, керівник проекту “Відкритий бюджет міста” Роман Кошовий, передає кореспондент Львівського порталу.

бюджет

«Ми деталізуємо бюджет, і можна буде побачити кожну вулицю, кожен пункт, на який виділені кошти цього року. Кожен громадянин може побачити свою школу, свій будинок – чи передбачені там якісь кошти чи ні і зрозуміти, як воно виконується. Бо коли ми проаналізували 2015 рік, ми побачили такі дивні речі, коли в бюджеті розвитку було затверджено 4 мільйони гривень, а використано 120 мільйонів гривень та інше», – розповів експерт.

Також він наголосив що Львівська міська рада ще досі не прозвітувал про виконання бюджету розвитку за минулий, 2015, рік.

«Ще один момент: Львівська міська рада мала би публічно прозвітувати про виконання бюджету розвитку міста до 1 березня 2016 року.  Це згідно українського законодавства. Це та річ, яку ми маємо вимагати», – наголосив Р. Кошовий.

Нагадаємо, що до Львівської міськради скеровують прохання обговорити публічно з громадою бюджет розвитку міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *