ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника Львівської міграційної служби відсторонили від посади

|

Володимира Бабунича відсторонили від посади т.в.о. начальника ДМС України у Львівській області. Про це пише Захід.нет з посиланням на керівника прес-служби ДМС України Сергія Гунька.

бабунич

Як повідомив Сергій Гунько, Київ розпочав службову перевірку львівського управління Міграційної служби.

«На час перевірки Бабунича відсторонено від керівництва. Це стандартна процедура», – сказав Сергій Гунько.

За його словами, тимчасовим виконувачем обов’язків начальника ДМС Львівщини на час перевірки призначений Святослав Потейчук, який до цього був заступником рівненського управління Міграційної служби.

«На Потейчука покладено обов’язки на час проведення перевірки. Призначили не львів’янина для того, щоб забезпечити об’єктивність перевірки», – зазначив Гунько і додав, що Потейчук найімовірніше не стане керівником львівської ДМС, а просто виконуватиме обов’язки на час перевірки.

Чи залишиться Бабунич на посаді, у Києві поки не коментують, зазначаючи, що це буде відомо за результатами перевірки.

Нагадаємо, що на посаду т.в.о. керівника ДМС у Львівській області Бабунича призначили у червні 2015 року. Раніше Володимир Бабунич працював фотографом і фотомоделлю. Пізніше він видалив усі фото зі своєї сторінки у Facebook, які свідчили про його роботу до призначення у ДМС.

За час своєї роботи у ДМС Бабунич встиг відзначитися скандалом навколо звільнення прес-секретаря управління Світлани Хитрової. У грудні 2015 року поприпротести активістів Бабунич звільнив Хитрову з формулюванням  «за дискредитацію ДМС». Хитрова своє звільнення оскаржила в суді. На її місце був призначений Станіслав Соха, який днями звільнився з ДМС.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *