ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Мартинюк: «Стратегія розвитку міста має обговорюватися з усією громадою»

|

Голова Львівської міської організації Народного Руху України про те, як сьогодні вирішуються важливі політичні питання та про важливість залучення кожного громадянина до державотворчого процесу:

Martunjuk

«Сьогодні у кожній політичній партії є ядро з 5-6 чоловік, які приймають усі рішення. Ясна річ, що думки інших учасників політичної партії ніхто не питає. Керівники політичних сил просто використовують їх лише для того, аби люди тримали прапор на мітингах та спостерігали за виборами на дільницях та контролювали підрахунок голосів. З людьми ніхто не працює, їх лише використовують. Воно й не дивно, що після такого ставлення люди вороже ставляться до політики та перестали брати в тому участь, натомість чекаючи кандидата, який захистить їхні інтереси та наведе порядок.

Для нас така модель неприйнятна, адже люди мають стати активними членами суспільства, мають хотіти брати участь не лише в обговоренні проблем, а й у подоланні певних перешкод.

Ми залучаємо потенціал та розум кожного партійця до інтелектуальної праці всієї партії, до кінцевого продукту нашої праці. Кожен партієць та громадянин України має бути залучений до розвитку держави, інакше ми ще багато років тупцюватимемо на місці та залежати від рішень, які приймаються у кабінетах олігархів.

Стратегія розвитку міста має обговорюватися з усією громадою, а не лише у певній комісії, на засідання якої звичайний житель міста потрапити ніяк не зможе. У нас всі працюють однаково, незалежно від того, чи ти депутат Львівської обласної ради, чи ти працівник будь-якої установи. Кожна людина має право на самореалізацію, на можливість себе проявити. Соціальний статус, посада та фінансове становище ніяк не мають впливати на ці чинники.

Для того, щоб щось розвивати, потрібно починати з найпростіших речей, без підтримки освітян, лікарів та інших громадян втілити будь-яку ініціативу просто неможливо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *