ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено українського військового

|

За минулу добу терористи здійснювали провокативні обстріли, внаслідок яких поранено українського військового. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO2

«Луганський напрямок

Бойовики здійснили неприцільний обстріл по контрольному пункту «Золоте» з 82-мм міномета, намагаючись спровокувати вогонь у відповідь.

Донецький напрямок

Бандформування активно застосовували 82-мм та 120-мм міномети поблизу Красногорівки. Обстріли велися з селища Старомихайлівка, що контролюється незаконними збройними формуваннями. Крім того, неспокійно було в районі Донецького аеропорту. Бойовики стріляли зі стрелецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів біля селища Піски, Авдіївки та Опитного. Також в районі Пісок зафіксовано два снайперських обстріли, а по позиціях біля Опитного випустили дві міни з 82-мм міномета.

Бойовики продовжують чинити провокації на околицях Горлівки. Біля Троїцького, Майорська і Зайцевого, бойовики застосували стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети. Також в районі селища Луганське бойовики тричі застосували гранатомети та здійснили обстріл з великокаліберного кулемета.

Маріупольський напрямок

Незаконні збройні формування влаштували мінометний обстріл позицій сил АТО неподалік Чермалика. Також неспокійно було поблизу Мар’їнки – тут зафіксовані провокації з застосуванням гранатометів і два снайперських обстріли. Ще одна провокація відбулася біля Водяного.

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, один отримав поранення», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *