ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи обстріляли позиції сил АТО

|

Сьогодні вночі, 28 лютого, бойовики продовжили провокаційний обстріл українських позицій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«Ніч в зоні проведення АТО була неспокійною. З 18 години російські найманці активно обстрілювали укріплення ЗСУ. Найгарячіше було під Красногорівкою, де 40 раз бойовики з мінометів калібру 120 та 82 мм обстріляли опорні пункти наших військ.

Позиції українських військ поблизу Луганського, Зайцевого, Авдіївки, Пісків, Опитного та Мар’їнки російські терористи обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неприцільний вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи вели по укріпленнях поблизу Майорська та Троїцького.

Після опівночі активність обстрілів з боку бойовиків дещо знизилась. Близько 3 години ночі з гранатометів та стрілецької зброї був обстріляний опорний пункт в Пісках.

Зафіксовано обстріли позицій ЗСУ і на Луганському напрямку. Так неприцільним вогнем з міномету калібру 82 мм в районі Богуславського російські найманці намагались спровокувати вогонь у відповідь. Протягом минулої доби українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали», – йдеться в повідомленні.

Фото: zn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *