ОСТАННІ НОВИНИ

У Раві-Руській митники затримали велику партію модного жіночого одягу

|

Учора, 26 лютого, двоє громадян України намагались ввезти без оподаткування понад 200 найменувань модного жіночого одягу вартістю понад 144 тис. грн. Факт незаконного переміщення товару зафіксували працівники митного поста «Рава-Руська», повідомили Львівському порталу у прес-службі ДФС у Львівській області.

митниця

Громадяни намагались ввезти товар автомобілем “Opel Vivaro з Республіки Польщі в Україну смугою спрощеного митного контролю „зелений коридор”.

Під час митного оформлення у митників виникла підозра щодо наявності в автомобілі предметів та товарів, на які встановлено заборони або обмеження. Автомобіль було скеровано зі смуги спрощеного митного контролю в місце поглибленого догляду транспортних засобів.

Там в багажному відділенні та салоні автомобіля було виявлено товар, який за своїми вартісними параметрами перевищує неоподатковані норми ввезення товарів громадянами на митну територію України встановлені статтею 374 МКУ.

Загалом було 215 одиниць товару вартістю 144 264 грн., зокрема новий жіночій одяг іноземної торгівельної марки в асортименті (блузки, жакети, светри, сукні, спідниці, куртки, плащі, тощо.)

митниця2

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ст. 471 Митного кодексу України. За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил. Товари вилучено, справи скеровано до суду, який і визначить покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *