ОСТАННІ НОВИНИ

На Радехівщині затримали чолов’ягу, що обкрадав односельців

|

До дільничного офіцера поліції звернулася мешканка одного зі сіл Радехівського району з повідомлення про те, що з її господарської будівлі були викрадені металеві лещата. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

лісапед

Після того, як жінка побачила зловмисника на своєму подвір’ї і зняла ґвалт, він утік, дорогою викинувши свою «здобич». Дільничний та потерпіла віднайшли лещата за огорожею подвір’я, а порушника закону – за місцем проживання. Як зізнався 56-річний житель села, він збирався здати їх на брухт.

Згодом до Радехівського відділення поліції надійшли заяви про крадіжки ще від трьох селян. Один викрадений велосипед та бензопилу правоохоронці виявили у будинку зловмисника, інший велосипед та металеві ворота – у громадян, яким він встиг їх збути.

За цими фактами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *