ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин встановив рекорд, потягнувши трамвай зубами

|

Учора, 26 лютого, до річниці анексії Криму  львів’янин Олег Скавиш встановив неймовірний рекорд, потягнувши зубами 38-тоннний трамвай, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_1691

Коли трамвай прибув на місце, ніхто навіть не уявляв, як можна зрушити цю вагу зубами, ще й без жодної точки опори. Проте атлет Олег Скавиш, який за професією є лікарем-педіатром, не сумнівався в успіху, що передалося і глядачам. Слід відзначити, що на трамвай повісили прапор Криму, тому глядачі казали, що «львів’янин тягтиме Крим до України».

DSC_1775

Кожен, хто проходив повз, ставав у коло підтримки Олега, адже не щодня у Львові встановлюють такі рекорди. Бажаючих підтримати Олега було так багато, що поліції довелось просити глядачів трішки розступитись.

DSC_1766

Втім, коли львівський атлет взявся до справи, то усі сумніви пропали.

DSC_1764

DSC_1792

38-тонний трамвай зрушив з місця і рухався цілих 58 секунд, за цей час подолавши  14 метрів. За словами атлета, це може бути світовий рекорд.

DSC_1762

«Трамвай я  тягнув без додаткової опори, а поїзд тягнув з допомогою шпал. Я вважаю, що це світовий рекорд. Без опори таку вагу зубами у світі ще ніхто не тягнув», – розповів рекордсмен.

DSC_1786

Глядачів цікавило, чи не має Олег проблем із зубами.

«У понеділок іду до стоматолога, але це звичайна перевірка. Гадаю, що із зубами все гаразд», – запевнив Скавиш.

Що ж до порівняння трамвая з Кримом, то спортсмен не мав нічого проти.

38aU2uK6-IU

«Цей рекорд встановлено сьогодні, аби привернути увагу світу до анексії Криму. Якби це був справжній Крим, я б повторив цей рекорд 100 разів. Але, на жаль, не все так просто. Також ми хотіли показати цим рекордом, що наша нація надзвичайно сильна та готова подолати будь-які труднощі», – запевнив атлет.

DSC_1850

Фото: Ярослав Сиваківський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *