ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні Львівщини затримали чоловіка із забороненими стероїдами

|

У пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники виявили заборонені до переміщення через кордон сильнодіючі таблетки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

талбетки

Напередодні прикордонники отримали інформацію про можливе перенесення одним із подорожуючих через державний кордон в пункті пропуску ймовірно наркотичних, або сильнодіючих препаратів. Під час оформлення громадян на пішому переході на вхід в Україну у поле зору інспектора прикордонної служби попав зазначений 33-річний чоловік. Чоловіку було запропоновано пройти особистий огляд та негайно повідомлено про це працівників Служби безпеки України.

В ході спільного огляду у кишені куртки громадянина було виявлено 860 штук таблеток «DANABOL», що класифікуються як синтетичний анаболічний стероїд та є сильнодіючою речовиною. Дії чоловіка кваліфіковано як ті, що містять ознаки кримінального правопорушення за статтею 201 КК України «Контрабанда», таблетки та затриманого прикордонники передали працівникам СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *