ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські стануть «книгами»

|

Завтра, 27 лютого, о 15:00 відбудуться незвичні читання під назвою «Жива Бібліотека». Це вже друга зустріч читачів із «Живими Книгами». Цього разу гості заходу читатимуть цикл романів об’єднаних спільною тематикою під назвою «Нова поліція». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

поліція

В ролі «Живих Книг» виступлять львівські поліцейські, люди, які уже від літа оберігають спокій львів’ян і підтримують порядок у місті. Кожен із них пройшов свій шлях до омріяної роботи, кожен з них розповість власну історію. Що таке поліція? Хто може стати поліцейським? Підводні камені роботи в поліції. Про все це і значно більше львів’яни зможуть дізнатись, спілкуючись із «книгами».

Захід відбуватиметься в форматі спілкування людини-книги з читачами (в малих групах). Читач зможе у будь-який момент зупинити мовця і поставити йому запитання. Завдяки такій взаємодії, обидві сторони мають можливість протиставити свої уявлення щодо поліції з реальністю, переконатися особисто, що є істинним і в результаті – дізнатися щось нове.

Організатори намагаються зламати стереотипи про правоохоронців, підвищити обізнаність суспільства про роботу поліцейських та їхні функції в суспільстві.

Зустрічі відбудуться у Сенсотеці (бібліотека №18, Стрийський парк), що по вулиці Уласа Самчука, 22.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *