ОСТАННІ НОВИНИ

Клімкін розповів про план повернення Криму

|

Стратегія України щодо повернення Криму складається з двох базових частин – політико-дипломатичної та інформаційної. Про це заявив міністр зовнішніх справ Павло Клімкін, передає Українська правда.

crimea

За його словами, перша частина плану – політико-дипломатична: це підтримка єдності і солідарності з Україною цивілізованого світу, підтримка політики невизнання окупації Криму і підтримка санкцій щодо Росії.

Сюди ж міністр включив роботу з усіма країнами світу і громадянським суспільством, «щоб встановити чіткий пресинг на Росію для недопущення порушень прав людини».

Він зазначив, що одночасно слід тиснути на Росію в рамках міжнародних конвенцій: Конвенції морського права, конвенції по боротьбі з тероризмом, а також підтримувати українські компанії, які судяться в арбітражі для компенсації збитку від анексії Криму.

Другий елемент стратегії, сказав Клімкін, – інформаційний.

«Жителі Криму знаходяться під шаленою пропагандою, ми повинні їм показати нашим прикладом, що їх майбутнє – в європейській демократичній Україні, а не в Криму під російською тимчасовою окупацією, де вони можуть йти тільки в нікуди», – висловив переконання міністр.

Фото: uapress.info

Коментарі

  1. Не треба було Крим віддавати!щоб тепер відсоювати назад!позор!пропаганда роками провадилась і в Криму і на Сході тому там всі затуркане стадо таке!то вони це тільки тепер зрозуміли дійшло!клоун!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *