ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора було поранено двох український бійців

|

 

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

учасники ато отримають землю

Донецький напрямок

Неспокійно в районі Донецького аеропорту. Зокрема, бойовики застосували стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети поблизу Пісок, Опитного та Авдіївки, і стріляли з мінометів біля Первомайська. Крім того, бандформування, що базуються у селі Старомихайлівка, стріляли із зенітних установок та мінометів по наших позиціях неподалік Красногорівки та Невельського.

Також бойовики застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю біля Новгородського та Майорська, що поблизу Горлівки. Проте найгарячіше минулої доби та цієї ночі було біля Зайцевого.

Маріупольский напрямок

Найбільше обстрілів було зафіксовано поблизу Мар’їнки. Протягом дня бойовики стріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів, а вже вночі о 23:40 випустили чотири міни з 82-мм міномета. На переважну більшість провокацій біля Мар’їнки українські військовослужбовці відповідали вогнем із стрілецької зброї. Також ще три та одна міни були випущені бойовиками біля Чермалика і села Гнутове відповідно, а неподалік Гранітного була зафіксована одна збройна провокація.

За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник,  учора бойовики повністю залишили село Широкине. Село повністю під контролем Збройних Сил України. Зараз там відбуваються роботи з розчищення та розмінування території, адже під час відходу бойовики встановили численні розтяжки. Слід зазначити, що за умовами Мінських домовленостей, Широкине має перебувати під контролем ЗСУ.

Луганський напрямок

Тут не відбулося жодної збройної провокації з боку ворога.

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, двоє отримали поранення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *