ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді «пресують» прокуратуру через незаконні забудови у Львові

|

Сьогодні, 25 лютого, на сесії Львівської міської ради представники міських прокуратур №1 та №2  звітують щодо незаконних забудов. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу із залу засідань.

забудова

Так, заступник керівника 1-ї міської прокуратури Андрій Гнатів заявив, що наразі кілька кримінальних проваджень щодо незаконних забудов вже є у суді.

«Є низка кримінальних проваджень щодо таких будівництв. Деякі із них уже є на розгляді у суді», – заявив він.

Водночас, коли представники громадськості попросили прокурора назвати конкретні випадки рішень суду щодо забудов, то А. Гнатів сказав, що такі кримінальні провадження важко довести до кінця, бо розслідування може тривати довго.

Водночас представник міської прокуратури №2 Сергій Янчишин розповів, що у Шевченківському та Залізничному районах є 11 кримінальних проваджень щодо незаконних забудов.

«У Шевченківському районі відкрито 7 кримінальних проваджень, 2 – закрили, 1 є на розгляді  в суді. У Залізничному районі таких проваджень є  4, 1 – закрили», – заявив він.

Щодо конкретних  рішень суду у справах незаконних будівництв, то таку інформацію на сесії не оприлюднювали.

Також у представників прокуратур запитували про наявність у місті нелегальних лотерейних закладів та так званих алкомаркетів. За словами Андрія Гнатіва, такі установи та їх діяльність не контролюються місцевими прокуратурами, бо це не їх компетенція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *