ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину намагалися провезти партію контрабандних айфонів з Польщі

|

Учора, 24 лютого, в зоні митного контролю пункту пропуску «Краковець-  Корчова» викрили автомобіль з польською реєстрацією,  в якому виявили контрабандні айфони. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

6374b3f7-2ec6-4f44-8a90-0f9009a9698e

Автомобіль прибув у пункт пропуску з Польщі, за кермом був українець.

«Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор», чим заявив про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, або які належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлені заборони чи обмеження. Під час візуального огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про наявність в автомобілі  таких товарів. Автомобіль було скеровано в зону поглибленого огляду. Там в конструктивних порожнинах під обшивкою передніх сидінь транспортного засобу митники знайшли 10 телефонів  марки «I-Phone 6 S», – повідомили у ГУ ДФС у Львівській області.

Зазначені дії мають ознаки порушення ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар вилучено. Справу скеровано до суду.

Фото: ДФС

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *