ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських волонтерів запрошують на психологічну рекреацію і релакс

|

У Львові організовують безкоштовну психологічну рекреацію для волонтерів. Про це у соцмережах повідомили організатори заходу, передає кореспондент Львівського порталу.

волонтер

«Волонтер – людина, яка постійно віддає свої сили на благо інших, дарує свою енергію, любов та опіку. Вона мотивується почуттям власної ефективності, патріотизмом, задоволенням від результату. Волонтерський рух в Україні є рушійною силою поступу та унікальним феноменом, а праця неоціненна. Саме тому ми вирішили подбати і про самих волонтерів», – наголошують організатори.

 

Вам варто відвідувати групу, якщо: ви відчуваєте хронічну втому, не відновлюєте сили навіть після сну; стали роздратованими або неуважними; відчуваєте, що встигаєте набагато менше, ніж до того; вам просто хочеться відпочити, але у вас немає такої можливості через вашу працю та обов’язки.

«Вам пропонується відвідати серію зустрічей, на яких, за допомогою методу символдрами, ви зможете відновити свої психологічні сили, позбутись неприємної емоційної втоми та вигорання. Ми не будемо обговорювати щоденні проблеми, клопоти або політику, натомість за допомогою технік релаксації та спеціальних прийомів активного уявляння, відновимо внутрішні сили та почерпнемо ресурс для подальшої праці і життя», – зазначають організатори.

Перша зустріч відбудеться 4 березня о 18.30. Участь у заході для волонтерів є безкоштовною. Зареєструватися можна тут. Детальна інформація за телефоном: 0676712384 (Оля Конюх)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *