ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» і «Шахтар» ділитимуть на двох «Арену Львів»

|

Керівництво ФК «Карпати» та стадіону «Арена Львів» підписали договір. Про це сьогодні, 25 лютого,  з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

Арена Львів

Як повідомив генеральний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький,  до кінця цього сезону «карпатівці» проводитимуть свої матчі вже на «Арені Львів».

«Поки що контракт підписаний до кінця сезону. Тобто, п’ять домашніх ігор чемпіонату проводитимуть на «Арені Львів». Пізніше ми продовжимо цей контракт», – зазначив він.

За його словами, рішення про перехід на новий стадіон прийняли задля більшого комфорту вболівальників і футболістів.

«На новому стадіоні фани матимуть зручні місця з навісом, а також зможуть перекусити. Також це відкриває перспективу додаткової можливості реалізації квитків», – пояснив Юрій Дячук-Ставицький.

Водночас він додав, що для гри в Лізі Європи футболістам потрібні хороші умови для тренувань, відповідно і гідний стадіон.

Що ж до ціни на оренду, то директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський заявив, що для ФК «Карпати» вартість буде дещо нижчою.

«Вартість проведення футбольного матчу складатиме 161 тисячу гривень. Це пояснюється тим, що два передматчеві тренування будуть проводитися на іншому стадіоні», – пояснив він.

Також директор стадіону «Арена Львів» зауважив, що додаткові послуги стадіону можуть обійтися у 120-150 тисяч гривень ( стюарди, охорона тощо).

На питання про те, як поєднуватимуться матчі «Карпат» і «Шахтаря» на одному стадіоні, Денис Ринський відповів: « Ці речі узгоджуються вищими органами футбольного регулювання. У календарі нема ніяких накладок, усі матчі розведені. Футбол  – це серйозна річ, тут продумується все наперед».

Водночас додамо, що у відділі маркетингу ФК «Карпат» запевнили, що перехід на новий стадіон не позначиться на ціновій політиці.

Фото: dt.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *