ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові орудують мисливці за ліфтами

|

У Залізничному та Личаківському районах нещодавно викрали кілька ліфтових котушок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

ліфт

Від початку 2016 року у Львові викрали понад 80 ліфтових котушок. Найбільше таких випадків трапилося в Залізничному районі, де викрали 30 штук, зокрема одну вчора, 23 лютого, на вулиці Низинній, 4 у першому під`їзді. Наступні найбільші показники в Шевченківського району – 25 та в Сихівського – 11 котушок.

У Личаківському районі протягом півроку не було випадків, але нещодавно трапився інцидент: на вулиці Джорджа Вашингтона, 11 у четвертому та п`ятому під`їздах методом відрізу викрали дві ліфтові котушки. Зловмисники виламали решітки та потрапили зразу в машинне відділення, де розміщувалися котушки.

Вартість однієї решітки, яку доведеться замінити, становить мінімум 500 грн. Районна адміністрація замовлятиме зварювальника в ЛКП «Дім», також витрати понесуть ліфтовики.

У Галицькому та Франківському районах обійшлося без прикрих випадків. В останньому за минулий рік зникло 15 котушок із 418, які були викрадені загалом по місту.

Фото: ilich.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *