ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дипломати п’яти країн поговорять про політику та енергетику

|

У четвер, 25 лютого, до Львова приїдуть представники керівного складу зовнішньополітичних відомств Словаччини, Польщі, Чехії та Угорщини. Дипломати країн Вишеградської групи та України зустрінуться, щоб обговорити політичну ситуацію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

вишегадська четвірка

Цього ж дня заступники міністрів закордонних справ п’яти держав візьмуть участь у круглому столі з енергоефективності, який відбудеться у «Львівській політехніці». У форматі «V4 + Україна» вони говоритимуть про успішний досвід та підтримку реформ.

«Візит «Вишеградської четвірки» є дуже важливим не лише для Львівщини, а й України. Адже, окрім політичних питань, йтиметься про досвід, який здобули ці країни у сфері енергетики та реалізації енергоефективних проектів. Знаковим також є те, що цьогоріч у лютому виповнилось 25 років від дня створення Вишеградського об’єднання», – зазначила директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації Тетяна Шепіленко.

У рамках візиту 26 лютого про енергозбереження також йтиметься на двосторонньому українсько-словацькому «Ярмарку досвіду». Зокрема, експерти говоритимуть успішні проекти Словаччини з утеплення будинків, теплопостачання, вуличного освітлення, управління енергоресурсами.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *