ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік виготовляв підроблену горілку у квартирі коханки

|

У місті Стебник, що на Львівщині 39-річний раніше судимий чоловік організував у квартирі своєї співмешканки міні-цех, де кустарним способом підробляв горілку відомих українських виробників. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

горілка

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що фальсифіковану горілку зловмисник реалізовував невеликими партіями через мережі роздрібної торгівлі у містах Дрогобич та Стебник.

Під час санкціонованого обшуку, проведеного у приміщенні, де виготовлялась контрафактна горілка, правоохоронці виявили та вилучили:

– майже 250 пляшок фальсифікованої горілки;

– більше ста пляшок порожньої тари, підготовленої для розливу фальсифікату;

– близько двохсот акцизних марок з ознаками підробки;

– корки, дозатори, лійки, наклейки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для розливу та упакування фальсифікату.

Взірці вилученої продукції були направлені на експертне дослідження, під час якого встановлено, що вилучена горілка фальсифікована, насправді єспиртоводневою сумішшю та не відповідає вимогам діючого державного стандарту. Щодо акцизних марок, наклеєних на пляшки з фальсифікатом, вони, як вказано у висновку експертів, теж є підробленими.

Фото: ГУ НП

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *