ОСТАННІ НОВИНИ

Компанія зі світовим ім’ям хоче співпрацювати з машинобудівними підприємствами Львівщини

|

Канадська компанія Bombardier розглядає можливість інвестування у Львівщину. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та представника компанії Bombardier Флавіо Канетті у середу, 24 лютого, передає Львівський портал.

ЛОДА

«Ми зацікавлені в тому, щоб світовий бренд якості Bombardier асоціювався з Львівщиною. Для вас – це розвиток і прибуток, а для нас – імідж і демонстрація того, що Україна є хорошим партнером. Якщо канадський бізнес прийме рішення працювати тут, ми забезпечимо повністю його супровід і сприяння зі сторони митних та фіскальних органів. Окрім того, за потреби ми готові залучати систему профтехосвіти для підготовки кваліфікованих робітників», – наголосив Олег Синютка.

ЛОДА1

Як розповів Флавіо Канетті, така співпраця розглядається з підприємствами Львівщини, які спеціалізуються на машинобудуванні.

«Ми побували на «Електроні» та Львівському локомотиворемонтному заводі. Зараз вивчаємо можливості заходження на український ринок. Компанія імпортує технології, компоненти, деталі для збірки локомотивів. Важливим є питання потенційних покупців нашої продукції. Наскільки нам відомо, на ринку України зараз є потреба в оновленні залізничного рухомого складу», – зазначив він.

Довідка:

Компанія Bombardier виробляє літаки бізнес-класу, залізничну техніку, трамваї. Bombardier Transportation є найбільшим в світі виробником залізничної техніки, Bombardier Aerospace – третій в світі виробник цивільних літаків. Штаб-квартира компанії Bombardier розташована у Монреалі, що у Канаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *