ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицький школяр може «сісти» на шість років за скоєння шести крадіжок

|

Працівники сектору ювенальної превенції Дрогобицького відділу поліції викрили 14-річного зловмисника, який протягом місяця скоїв шість крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

підліток-злодій

Так, наприкінці грудня минулого року неповнолітній проник до квартири жителя Дрогобича та викрав мобільний телефон «Fly». Наступного дня він проник ще в одну оселю та заволодів майном її власниці – жіночою сумочкою, гаманцем і мобільним телефоном «Нокіа». Під час третьої крадіжки юний зловмисник, скориставшись тим, що господиня не зачинили двері, викрав з помешкання гаманець, в якому знаходилося 600 гривень.

«Відчувши безкарність за свої дії школяр на початку січня продовжив скоювати злочини. В одній із квартир він викрав майно на суму 500 гривень, в іншій – на 480 гривень. А 15 січня, пробравшись до чужої оселі, забрав гаманець з грошима та золотий хрестик, заподіявши їх власниці збитки на суму понад 1600 гривень» – повідомив начальник Дрогобицького відділу поліції підполковник поліції Мирон Карапата.

За даними фактами було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *