Дітей Львівщини запрошують проілюструвати улюблені твори Кобзаря

|

Львівське обласне об’єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка оголошує щорічний дитячо-юнацький мистецький конкурс “Тарасовими стежками”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

малювання

До участі запрошують учнів середніх та художніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, студентів ВНЗ І-IV рівнів акредитації до 19-ти років у двох вікових групах: І група – до 14 років, ІІ група – від 14 років. Учні та студенти мистецьких навчальних закладів конкуруватимуть в окремій категорії.

Конкурсантам потрібно буде проілюструвати улюблені твори Кобзаря, відобразити події із його життя, мрії про майбутнє, а також сучасну Україну. Відповідно, серед номінацій – найулюбленіший твір Т. Шевченка, одна із сторінок життя Т. Шевченка та Шевченкові мрії про майбутнє.

За словами організаторів, конкурс відбуватиметься у 2 етапи. У перший етап, який триватиме до 25 квітня, учасники подаватимуть свої роботи у районні осередки товариства “Просвіта”, серед яких відберуть кращі. А вже до 1 травня, під час другого етапу, їх надсилатимуть у Львівське обласне об’єднання ВУТ “Просвіта” ім. Т. Шевченка, де й оберуть переможців (адреса: 79008, м. Львів, вул. Друкарська, 6).

Зазначимо, що на конкурс допускаються до трьох робіт одного автора у кожній номінації. Мистецькі роботи автору не повертаються і є власністю ЛОО ВУТ “Просвіта” ім. Т. Шевченка. Переможців обіцяють нагородити дипломами та цінними подарунками.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *