ОСТАННІ НОВИНИ

Який бізнес на Львівщині можна купити в Інтернеті

|

Власний бізнес – це не лише ризик та відповідальність, але й можливість вільно втілювати цікаві ідеї та заробляти. Якщо ви вже відчули всі «переваги» праці на когось і готові піти у вільне плавання, то сьогодні онлайн можна досить швидко знайти сферу для капіталовкладення. OLX підібрав найцікавіші бізнес-пропозиції у Львівській області, передає Львівський портал.

бізнес

Два друга організували доставку шкарпеток по всьому світу, а компанія Skytypers заробляла мільйони на рекламі в повітрі (літаки залишали посилання-сліди). Здавалося б, дивний бізнес, але гроші він приносить реальні. На відміну від авіареклами ідеї для власної справи знаходяться не в повітрі – достатньо лише ретельно пошукати в Інтернеті. Сьогодні в мережі публікують пропозиції у сферах будівництва, фінансів, туризму, юриспруденції тощо. Ось кілька з них:

  1. Зробити фото на пам’ять люблять майже усі. Тож чому б на цьому не заробити? Все, що треба – придбати фотокабіну за 27 000 грн. Невеликі інвестиції обіцяють реальні прибутки, а головне – радість та щастя для усіх перехожих.
  2. Інновації – це не обов’язково щось складне. Наприклад, львівський винахідник пропонує купити патент на телескопічну вішалку для одягу. Продавець стверджує, що його ідея стане в нагоді всім туристам – «вішалка зі звичайних розмірів складається до розмірів мобільного телефону, що дозволяє переносити її в кишені одягу, який будуть на неї вішати». Коштує патент 15 000 грн.
  3. Готова ідея для аграріїв: бізнес із вирощування гливи. Ціна питання – €35 000, а починати заробляти на грибах можна вже зараз.
  4. Ще один варіант для садоводів – купівля фруктового саду площею 7,3 гектарів. Коштує він $70 000, але можна придбати і декілька гектарів вартістю від $12 000.
  5. Проста та прибуткова ідея для реального заробітку – надувний батут. Придбати один з таких батутів довжиною 8 м можна всього за $2 500.
  6. Львів – це українська столиця кави, а отже, цілком логічно заробити на власній мобільній кав’ярні. При цьому автори оголошення під мобільну кав’ярню можуть переробити навіть велосипед. Ціна питання – 19 000 грн.
  7. Більш екзотичний та унікальний варіант – портативна лазня. Невеличка і зручна вона здивує клієнтів, а коштує при цьому $5 200.
  8. Харчовий бізнес приречений на успіх. Можете придбати уже готове виробництво котлет-напівфабрикатів з двома рецептурами за $3 500.
  9. Якщо ви готові до брудної роботи і любите працювати з тваринами, то є можливість придбати свиноферму зі свинарником на 1 000 голів та зерноскладом. Ціна натурального бізнесу – $65 000.
  10. Реальність інколи потребує трохи адреналіну, тому час від часу хочеться спробувати щось нове. Надати таку можливість усім охочим зможуть власники авто-симулятора віртуальної реальності, який продають за $2 650.

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *