ОСТАННІ НОВИНИ

Військовим скасували обмеження на зарплату

|

Кабінет Міністрів скасував обмеження максимуму грошового забезпечення військовослужбовців. Про це повідомляють Українські Новини.

vijskovi

Наразі існує обмеження максимального розміру місячної заробітної плати керівників органів державної влади й інших державних органів 15 розмірами мінімальної заробітної плати.

Водночас при розрахунку грошового забезпечення не враховується сума допомога з тимчасової непрацездатності, допомога для оздоровлення, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань і оплата часу щорічної відпустки.

Кабмін постановив, що це обмеження не застосовується з 1 січня до максимального розміру місячного грошового забезпечення, нарахованого військовослужбовцям, особам рядового й начальницького складу й працівникам Збройних сил, Національний гвардії, військових прокуратур, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки, Державної служби спеціального зв’язку й захисти інформації, Державної прикордонної служби, Державної спеціальної служби транспорту, Державної пенітенціарної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій і Управління державної охорони.

У повідомленні, що додається до постанови, зазначається, що це рішення прийняте для належного грошового фінансування військових і підвищення рівня їх соціального захисту.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *