ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі подробиці нападу на 15-річну дівчину. Розбійник у розшуку

|

У Львові зловмисник напав на 15-річну дівчину. Наразі зловмиснкиа розшукують правоохоронці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Правоохоронці вживають усіх необхідних заходів аби встановити особу та затримати зловмисника. Відкрито кримінальне провадження за статтею «розбій».

Так, У Галицький відділ поліції 22 лютого близько 21.00 звернувся 38-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що кілька хвилин тому на вулиці Венеціанова біля під’їзду будинку, у якому він мешкає, невідома особа напала на його 15-річну доньку. За словами заявника, нападник кілька разів вдарив дівчину якимось предметом у спину та відібрав у неї сумочку, в якій були документи, дев’яносто гривень та косметика.

Постраждалу доправили до однієї з львівський лікарень, де медики діагностували у неї колото-різану рану спини.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) ККУ. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі. Проводяться слідчі дії, правоохоронці вживають усіх необхідних заходів аби встановити особу та затримати нападника.

Поліцейські звертаються до усіх можливих очевидців скоєння цього нападу з проханням зголоситись на оперативну лінію 102 та повідомити інформацію, що може допомогти встановити особу зловмисника.

Фото: stolica.onego.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *