ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові чоловік обікрав жінку, а згодом «спалився» на наркотиках

|

Сьогодні, 23 лютого, львівські поліцейські затримали авто з двома сп’янілими чоловіками, один з яких виявився крадієм. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

авто

Так, на проспекті Червоної Калини патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 21104, бо здійснюючи поворот водій не увімкнув світловий сигнал. За кермом сидів чоловік з ознаками наркотичного сп‘яніння. Він відмовився від проходження медогляду та закрився в авто разом з пасажиром.

Згодом водій таки вийшов з авто і був запрошений у Сихівський відділ поліції. Вже там з’ясувалося, що він керував автомобілем без водійського посвідчення. За кілька хвилин до відділу поліції на згаданому раніше автомобілі приїхав пасажир за кермом, який теж перебував у стані наркотичного сп’яніння.

На обох чоловіків були оформлені відповідні адмінматеріали. Однак зазначений пасажир викликав підозру у патрульних, адже схожа особа перебувала в орієнтуванні за крадіжку сумки сьогодні зранку. Потерпіла підтвердила можливу причетність даної особи до крадіжки її майна з автомобіля. Тепер ним займаються слідчі.

Фото: Патрульна поліція Львова

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *